Ak Partili Yöneticiler İle Muhtarlar Kahta’nın Sorunlarını Tartıştı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde AK Partili yöneticilerle muhtarlar bir araya gelerek ilçenin sorunlarını tartıştı.

Ak Partili Yöneticiler İle Muhtarlar Kahta’nın Sorunlarını Tartıştı

Kahta Muhtarlar Derneğindeki toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Geyik ve Mehmet Işık, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya, AK Partili yöneticileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Kahta’nın sorunlarını tartışacakları ve çözüm üretecekleri bir toplantı olmanı temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da toplantıyı çözüm üretip ilçenin geneli hakkında istişarede bulunmak için düzenlediklerini ifade ettiler. Toplantıda, ilçenin temizliği, doğalgaz çalışmaları nedeniyle yaşanan sorunlar, içme suyu, devlet hastanesindeki sağlık sorunları, şehir içi ve şehir dışı ulaşım, AKEDAŞ ile ilgili yaşanan problemler ve Adıyaman’daki uçak bilet fiyatlarının yüksek oluşu tartışıldı.

AK Partili yöneticiler daha yeni göreve geldikleri için sorunları kısa sürede çözmelerinin mümkün olmadığını fakat muhtarların talepleri doğrultusunda, aşamalı olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA