Çorum Tabip Odası Yönetiminden Tso'ya Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, kurum olarak, kentin lehine atılan her adımda, tüm kişi ve kuruluşların yanında olduklarını söyledi.

Çorum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Azak, beraberinde Oda Genel Sekreteri Mustafa Sungur ile TSO Başkanı Başaranhıncal'ı ziyaret etti.
Yeni oluşturdukları Tabip Odası olarak hem Çorum'a hem de kentteki sağlık camiasına hizmet edeceklerini belirten Azak, yeni yönetim olarak kentteki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

TSO'nun faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Azak, "Tabip Odası olarak, TSO ile iyi ilişkiler kurarak, görev süremiz içerisinde ilimize faydalı çalışmalar hayata geçirmeyi arzuluyoruz. İki Oda arasında uyumlu bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

TSO Başkanı Başaranhıncal da Tabip Odası'nı bir meslek örgütü olmasından dolayı önemsediklerini ifade ederek, kurum olarak kentin lehine atılan her adımda, kişi ve kuruluşların yanında olduklarını kaydetti.


Kaynak: AA