Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Ayvalıklı Muhtarlarla Buluştu

Balıkesir BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Edip UğŸur, Ayvalık ilçesinde 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Ayvalık ilçesinde giden UğŸur, önce AK Parti İlçe BaşŸkanlığŸına yeni atanan Hakan Kayaalp'ı parti binasında ziyaret ederek kendisini tebrik etti. UğŸur, daha sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde 34 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.
Toplantının açılışŸ konuşŸmasını yapan Ayvalık Belediye BaşŸkanı Rahmi Gençer, Ayvalık'ın mahallelerinin tüm sorunlarını BüyükşŸehir Belediyesi ile çözmeye çalışŸacaklarını belirtti.

UğŸur, burada yaptığŸı konuşŸmada, turizm ve zeytin sezonu için zeytin sineğŸi ile mücadele açısından dev çalışŸmalar yapıldığŸını, il genelindeki zeytin ilaçlamalarının da BüyükşŸehir Belediyesi tarafından temin edilecek ilaçlarla, birlik bünyesindeki uçaklar tarafından havadan atılarak yapılacağŸını belirtti.

Muhtarlar ise su, alt yapı ve yol sorunlarının çözümlenmesini istedi.
UğŸur, Balıkesir BüyükşŸehir Belediyesi tarafından kurulan BASKİ'nin Ayvalık genelindeki bu sorunları çözümlemek için görevlendirildiğŸini hatırlatarak, bazı mahallelerde kaçak su israfının önlenmesi için muhtarlardan duyarlı olmasını istedi.
Toplantının ardından, iftar yemeğŸine katılan UğŸur ve daire başŸkanları daha sonra ilçeden ayrıldı.
UğŸur'a, BüyükşŸehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, BüyükşŸehir Belediyesi Yatırımlar Dairesi BaşŸkanı Ekrem ǖzşŸen ve BASKİ Ayvalık ve Gömeç İlçeleri Müdürü Saadettin Gezen eşŸlik etti.
 
Kaynak: AA