Bakan Zeybekci, Kardeşlik İftarı İçin Uşak’a Geliyor

Her gün halk ile iç içe iftar yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ekibi daha anlamlı bir iftar ile yine vatandaşlar ile buluşacak.

Bakan Zeybekci, Kardeşlik İftarı İçin Uşak’a Geliyor

Kentte bulunan şehit ailelerin ve gazilerin haklarını koruyan derneklere, engellilerin haklarını koruyan derneklere ve yetimlere yönelik 12 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek Kardeşlik İftarı’na Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ de katılacak. İftarlar ile vatandaşların arasında olmayı önemsediklerini kaydeden Cahan, bu bağlamda her gün her mahallede vatandaşlar ile buluştuklarını iletti. Bu bağlamda kardeşlik iftarında farklı birçok grup ile buluşacaklarını dile getiren Cahan, “Mübarek Ramazan ayında iftarlarımızı kentte yaşayan vatandaşlarımızın arasında yapmanın hazzını yaşamaktayız. Vatandaşlarımız ile gönül bağı kurduğumuz iftarlarımızda bu defa kentte faaliyet gösteren dernekleri ve yetimleri de katarak buluşuyoruz. Mübarek aya yakışan bu etkinliğimiz ile kardeşliğimizin daha da pekişeceğine inanıyoruz” dedi

Buna benzer organizasyonlar ile sosyal belediyeciliğin de en iyi şekilde yapıldığını bildiren Cahan, belediyenin sadece Ramazan ayında değil, tüm aylarda örnek sosyal sorumluluk projelerine imza atacağına dikkat çekti. Yetimlere verilen iftarın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımının sağlanması ile daha da anlam bulacağının altını çizen Cahan, “ İftarımız her ne kadar anlam ifade etse de Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile daha güzel hale gelecektir. İlimizin bakanı gibi çalışan Zeybekçi bu güzel günde yanımızda olarak bizleri mutlu edecek. Bu nedenle şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA