Bakan Kılıç, Düzce’den Uyuşturucu Tacirlerine Seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, uyuşturucu tacirlerine seslenerek “Zehrin ticaretini yapan tacirlere sesleniyorum.

Bakan Kılıç, Düzce’den Uyuşturucu Tacirlerine Seslendi
Kendinizi bu işin dışına çıkarın. Biz kararlıyız. Hükümetimizin bu alandaki çalışmaları devam ediyor” dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kardeşlik iftarına katılmak üzere geldiği Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı spor yatırımlarını inceledi. Düzce Belediyesi meydanında düzenlenen iftara katılan Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye selamlarını ilettiğini söyledi.

Bakan Kılıç, 824 AK Partili belediyenin organize ettiği yetimler ile şehit ve gazi yakınlarının bulunduğu anlamlı bir akşamda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kardeşlik iftarında uyuşturucu ile mücadele çağrısı yaptı. Hükümetin uyuşturucuya karşı çalışmalarının olduğunu belirten Kılıç, ailelere de önemli görevler düştüğünü söyledi.

Kılıç, uyuşturucu maddelere karşı mücadelede kararlı olduklarının altını çizerek “Gençliği tehdit eden bir illetle karşı karşıyayız. Uyuşturucuyu sadece bonzai olarak görmüyoruz. Bu bir ahlak konusu. Bir bağımlılık konusu. Uyuşturucuya karşı hep beraber hareket ederek mücadele etmeliyiz. Biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Tek ricam, bunlardan uzak durun, yanından bile geçmeyin. Zehrin ticaretini yapan zehir tacirlerine sesleniyorum. Kendinizi bu işin dışına çıkarın. Biz kararlıyız. Hükümet olarak bu alandaki çalışmalarımız devam ediyor. Sizin çalışmalarınızı engellemek için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda ailelere büyük görev düşüyor. El ele bu illeti toplumumuzdan çıkarmalıyız. Beraber mücadele edeceğiz. Gençler sadece geleceğimiz değil bugünümüzdür. Geleceğimizi şekillendireceği için gençlerimize önem vermeliyiz” dedi.

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından çocuklara çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi. Kılıç, Düzce Belediyesi'nin hediye takdiminin ardından akşam namazını kılarak Akçakoca’ya hareket etti.
Kaynak: İHA