Yılsonu Proje ve Etkinlik Sergisi Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2013-2014 Eğitim Öğretim Anasınıfı, İlkokul ve ortaokullar yılı yılsonu proje ve etkinlik sergisi, sergi salonu olarak kullanılan Tarihi Taşhan Bedesten’inde düzenlendi.

Yılsonu Proje ve Etkinlik Sergisi Düzenlendi

Bayburt Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullar arası atık pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okullara ödüllerinin verilmesiyle başlandı.

Bayburt Belediyesi ve Taşınabilir Atık Pil Üreticiler Derneğinin ortaklaşa organize ettiği ve 19 okul katıldığı organizede toplam 225 Kg atık pil toplandı.

66,5 Kg ile Yüzbaşı Şehit Ağah okulu birinci olurken 21,5 Kg ile Bayburt Ortaokulu ikinci, 16,5 Kg ile Fen Lisesi üçüncü oldular.

Dereceye giren okullara ödülleri Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi tarafından verildi.

Ödül töreni sonrası serginin açılışını yapan vali ve beraberindekiler sergiyi gezerek sergide sergilenen projeleri incelediler, projeler hakkında bilgi aldılar ve öğrencilerle bol bol sohbet ettiler.Serginin açılışına Vali Mükerrem Ünlüer'in yanı sıra Belediye Başkanı Mete Memiş, Vali Yardımcısı Ali Gökay, İl Genel meclis Başkanı Yusuf Elçi, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA