Karatay Karavan Parkı, Turistlerin Vazgeçilmez Mekanı

Karatay Belediyesi tarafından Ereğli çevre yolu üzeri hobi bahçeleri bitişiğinde oluşturulan Karavan Parkı, araçlarıyla gelen yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor.

25 karavan araçla Makedonya ve Yunanistan güzergahı üzerinden Türkiye'ye giriş yapan, sahil şeridini takip ederek Konya'ya gelen Hollandalı grup, Karatay Belediyesi Karavan Parkı'nda konakladı. Grup, Kapadokya ve İstanbul güzergahlarının ardından gezi turunu tamamlayacak.
Kafile başkanı Mr. J. Teeuwen, yaptığı açıklamada, Karatay Karavan Parkı'nın ücretsiz olarak hizmet vermesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Güzergahları üzerinde bu şekilde kapsamlı ve ücretsiz hizmet veren karavan parkına rastlamadıklarını dile getiren Mr. J. Teeuwen, Konya'yı çok sevdiklerini ve arkadaş canlısı bir şehir olduğunu aktardı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Konya'da bir ilk olan Karavan Parkı'na gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Parkın, kentte önemli bir boşluğu doldurduğunu anlatan Hançerli, turistlerin bir günlüğüne de olsa Konya'da konaklamasını sağlamanın hem tanıtım açısından hem de ekonomik getiri anlamında kente olumlu yansıdığını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA