7 Aralık Üniversitesi’nden Uluslararası Yeni Anlaşmalar

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, uluslararası alanda öğrenci ve personel hareketliliği sağlayan Mevlana Değişim Programı kapsamında yeni anlaşmalara imza attı.

7 Aralık Üniversitesi’nden Uluslararası Yeni Anlaşmalar

Son olarak İran Tebriz Tedavi, Sağlık ve Tıp Bilimleri Üniversitesi, Azerbaycan Bakü Avrasya Üniversitesi, Azerbaycan Gence Devlet Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakın Doğu Üniversitesi, Azerbaycan Bakü Asya Üniversitesi, Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi, İran Tebriz Üniversitesi, Gürcistan Samtskhe-Javakhetı Devlet Üniversitesi ile Kilis 7Aralık Üniversitesi arasında ikili anlaşmalar imzalandı.

Bu anlaşmalar ile 7 Aralık Üniversitesi’nin Mevlana Değişim Programı kapsamında 2014 yılı içerisinde ikili anlaşma imzaladığı üniversite sayısı 23’e yükseldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, “Uluslararasılaşma sürecinde tercih edilen bir üniversite konumuna geldik. Farklı ülkelerden üniversiteler ile imzaladığımız anlaşmalara her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Öğrenci ve personelimizin de bu değişim programlarından olabildiğince yararlanmasını sağlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA