Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na Düzenlenen Baskın

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü tarafından Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskında rehin alınan komiser Said Coşkun'un Afyonkarahisar'da yaşayan babası Coşkun Coşkun, "Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kaçırılma olayını çözüp, çocuğumuzu bize getireceğine inanıyoruz" dedi.

Baba Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devlete ve hükümete sonuna kadar güvendiklerini, çocuklarının ve tüm konsolosluk görevlilerinin kurtarılacağına inandıklarını söyledi.

Gece gündüz dua ettiklerini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kaçırılma olayını çözüp, çocuğumuzu bize getireceğine inanıyoruz. Oğlum 3 aylık geçici göreve gitmişti. 70 gündür de oradaydı gelmesine son 20 günü kala kaçırılma olayı yaşandı. Oğlumuzun geri gelmesini bekliyoruz. Ne kadar çabuk ve hızlı olursa bütün ailelerin acısı bir an önce son bulur. Ankara ile görüşmemizde çocuğumuzun sağlık durumunun çok iyi olduğu ve en kısa zamanda getirecekleri bizlere bildirildi.

"
Anne Sultan Coşkun da tüm görevlilerin bir an önce kurtarılacağına inandıklarını, çocuklarını önce Allah'a sonra devlete emanet ettiklerini bildirdi.
Kaynak: AA