Kırkağaç Belediyesi'ne Yeni Başkan Yardımcıları

KırkağŸaç Belediye BaşŸkanı YaşŸar İsmail Gedüz, belediye meclis üyeleri Osman LJelikel ve Ali Uyar ile Yazı İşŸleri Müdürü Ahmet Gürpınar'ın başŸkan yardımcılığŸı görevine getirildiğŸini bildirdi.

Gedüz, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, 30 Mart yerel seçimin ardından 6360 sayılı BüyükşŸehir Kanunu ile belediyelerin sorumluluk alanlarının genişŸlediğŸini, başŸkanlarının ise görev ve yetkilerinin arttığŸını belirtti.

Daha önce belediye başŸkanlığŸı görevinde bulunmuşŸ olan belediye meclis üyeleri Osman LJelikel ve Ali Uyar ile Yazı İşŸleri Müdürü Ahmet Gürpınar'ın başŸkan yardımcılıklarına getirildiğŸi bilgisini veren Gedüz, "LJelikel ve Uyar'ın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla bu yönde bir karar aldık. LJelikel'e başŸkan yardımcılığŸı görevinden dolayı meclis tarafından belirlenecek miktarda maaşŸ ödenecek, koordinatör olarak görev yapacak olan Uyar'a ise ödeme yapılmayacak. Gürpınar da kurum içindeki personel, fen işŸleri, imar işŸleri, zabıta müdürlüğŸü gibi birimlere başŸkan adına imza yetkisi verildi.

Bu sayede vatandaşŸlarımızın belediyedeki işŸleri hızlı bir şŸekilde sonuçlanacak" diye konuşŸtu.
Gürpınar'dan boşŸalan Yazı İşŸleri MüdürlüğŸü'ne ise Mustafa Tırman'ın getirildiğŸi bildirildi.

 
Kaynak: AA