Çocuklar taşladı, gelin arabası kaza yaptı!
Şişli'de gelin arabasının önünü keserek aldıkları parayı beğenmeyen çocuklar, lüksü cipi taşlamaya başladı. Gelin arabasını kullanan damat, hızla uzaklaşırken kaldırımdaki reklam panosuna çarparak yan döndü.

Vatandaşlar hemen polis ve itfaiyeyi çağırırken, taş atan çocuklar hızla uzaklaştı. Gelin arabasında bulunan Hakan-Ebru Aslaneli çifti ile arkadaşları Deniz İyidoğan cipten kendi çabalarıyla çıktı. Gelin ile damat olayın şokunu uzun süre üzerinden atamazken, yakında bulunan bir otelde sakinleşmeye çalıştı.
Kazayı gören vatandaşlar, "Gelin arabasının önünü çocuklar kesti. Daha sonra taş atmaya çalıştılar. Aracı kullanan şahıs kaçmaya çalışırken takla attı." dedi.
Cipte bulunan Deniz İyidoğan ise, "Aracın önünü kestiler. Zarf vereceğimiz anda hepsini istediler. Bu sırada ellerindeki taşları gösterdiler. Atmaya çalıştılar. Kaçarken araç yan yattı." dedi.
Damat Hakan Aslaneli de, polise çocukların taş attığı sırada kaçmaya çalıştığını bu sırada kaza yaptığını söyledi.
Uzun süre otelde bekleyen gelin ile damat daha sonra gelen bir otomobile binerek düğünün yapılacağı mekana gitti.
