Bodrum’da 'Fobia” Adlı Heykel Sergisi Açılacak

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Esra Sağlık’ın, “Fobia” adını verdiği heykel sergisi, 20-30 Haziran 2014 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bodrum’da 'Fobia” Adlı Heykel Sergisi Açılacak

Turgutreis’te yer alan Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Hacettepe Üniversitesi Heykel bölümü mezunu heykel sanatçısı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Görevlisi Esra Sağlık’ın Fobia adlı heykel sergisine ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar açtığı kişisel ve karma sergilerinin yanı sıra katıldığı bienal, sempozyum ve festivallerle heykel sanatını en iyi şekilde temsil etmek için uğraş veren sanatçı, çalışmalarını Bodrum’da sürdürüyor.

Fobia sergisi hakkında bilgi veren sanatçı, çalışmalarının; bilinç dışının aynası olan rüyalardaki sahnelerin temsili olarak karşımıza çıkacağını, ortaya çıkan imgelerin de yeni bir gerçeğin anlatıcısı olmaya başlayacağını ifade etti.

20 Haziran 2014 saat 19.30’da açılışı gerçekleşecek olan sergi hafta içi 10.00-19.00, Cumartesi günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında görülebilecek.
Kaynak: İHA