Ordu'da Kaldırım İşgallerine Son Verilecek

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçenin en büyük sorunu haline geldiğini belirttiği kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada, esnaf ve sürücülerden kaldırım işgali yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduklarını belirterek, "Milletin en fazla muzdarip olduğu konu kaldırım işgallerdir. Burada bir kuralsızlık hakim. Bunu esnaf, sürücülerimiz ve milletimizin desteği ile aşacağız" dedi.

Konuyla ilgili ilk adımı kısa sürede atacaklarına değinen Tekintaş, şunları kaydetti:
"Altınordu bizim göz bebeğimiz, Büyükşehir'in de merkezidir. Altınordu, Ordu'nun aynasıdır. Biz bu şehirde vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşayacağı bir ortamı hazırlamaya yönelik çalışıyoruz. İlçenin en büyük sorunu haline gelen kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalara başladık. Temizlikle ilgili olan konuyu sürekli ifade ediyoruz, istediğimiz noktaya taşımaya devam ediyoruz. Bitirdik demiyoruz, her şey tamam demiyoruz ama gerçekten milletin en fazla muzdarip olduğu konu kaldırım işgallerdir. Burada bir kuralsızlık hakim. Kaldırımı işgal eden arkadaşlarımızdan bu işgallerden bir an önce vazgeçmelerini, milletin menfaatinin sağlanacağı alanlarda kişisel menfaatin olmaması gerektiğini bilerek iş yerlerine çekilmelerini talep ediyoruz."

Kaynak: AA