Eğlence Merkezinde Darp Edilen Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Konya’da daha önce garsonuyla tartıştığı eğlence merkezini pompalı tüfekle bastığı için darp edilerek sokağa atılan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan Kunduracılar Alt Geçitte meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki A.T. ile daha önce gittiği bir eğlence merkezinde çalışan garson arasında bilinmeyen nedenden tartışma çıktı. Tartışma sonrası A.T. olay yerinden ayrılarak evine gitti.

Dün akşam saatlerinde eline pompalı tüfek alarak aynı eğlence merkezini basmaya giden A.T. ile iş yerinde çalışanlar arasında tekrar tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine eğlence merkezinde çalışanlar A.T’nin üzerine gidip elinden pompalı tüfeği alarak darp etmeye başladı.

Darp edilen A.T. eğlence merkezinde çalışanlar tarafından sokağa atıldı. Yaralı bir vaziyette olay yerinden uzaklaşan A.T. Kunduracılar Alt Geçidine geldiğinde sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın gerçekleştiği Eğlence merkezine giderek pompalı tüfeğe el koyan polis, A.T’yi darp ettiği belirlenen 4 kişiyi de gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA