Kayseri Ticaret Odası Üyeleri Şanlıurfa'da

Kayseri Ticaret Odası Üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ŞUTSO) ziyaret etti.

ŞUTSO'dan yapılan açıklamaya göre, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ile Celal Hasnalçacı'nın da aralarında bulunduğu 40 kişilik heyet, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ertekin'i ziyaret etti.

Ertekin, Kayseri Ticaret Odası heyetini Şanlıurfa'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri'nin Türkiye'de ticaret ve mobilya sektörüyle öne çıkan bir il olduğunu belirten Ertekin, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa da gıda, tekstil, mobilya ve yenilenebilir enerji konusunda birçok potansiyel içeriyor. Buradaki fırsatları çok değerli Kayseri Ticaret Odası heyetine aktaracağız. Kardeşlerimiz bizi hem gelip ziyaret etmiş oluyorlar hem de bölgeler arasındaki yakınlaşmaya vesile oluyorlar. Şanlıurfa'nın ekonomisi, iş gücü, Sanayi potansiyeli ve teşvik noktasında avantajları hakkında kendilerine detaylı bir sunum gerçekleştirdik."

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz ise muhtelif zamanlarda değişik odalara ziyaretlerde bulunarak hem kendi yaptıklarını anlatma fırsatı bulduklarını hemde buralarda yapılan çalışmaları görme imkanı bulduklarını ifade etti.

Kaynak: AA