Engelliler Arası Yemek Yarışmasında Jüri Karar Veremedi

Darıca Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar arasında düzenlenen yemek yarışmasında jüri yemeklerin lezizliğinden dolayı karar veremedi.

Engelliler Arası Yemek Yarışmasında Jüri Karar Veremedi

Darıca Belediyesi tarafından Darıca sahilinde bulunan amfi tiyatroda engelli vatandaşlar arasında yemek yarışması düzenlendi.Engelli vatandaşların yaptığı birbirinden güzel yemekler karşısında hayrete düşen jüri üyeleri, yarışmaya katılan yemekler arasında karar veremeyerek herkesi birinci ilan etti. Yarışmada konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bugün anlamlı ve güzel bir günde aşçılar federasyonumuz ve çok kıymetli jüri üyelerimizle birlikte engelli vatandaşlarımızın yaptıkları güzel yemeklerden tatmış olacağız. Onlar da bu vesileyle yarışmaya katılmış olacak. İnşallah onların yaşama tutunmaları, yaşam sevinçlerini bizlerle paylaşmaları adına bu tür organizasyonların değeri çok fazla. Ben yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından engelli katılımcıların yaptığı yemekleri tatmaya başlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Mantı çok güzeldi. Sivas ve Ardahan mantısı dedi ablalar. Engelli kardeşlerimizi kutluyoruz. Çok özel bir gün oldu gerçekten” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA