Bağcılar Belediyesi Mavi Marmara Şehitlerini Andı

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Mavi Marmara şehitlerini anma’ programına katılan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Şu anda 4. Dünya Savaşı yaşanıyor.

Bağcılar Belediyesi Mavi Marmara Şehitlerini Andı
Ama maalesef ölenlerin hepsi Müslüman” dedi.


Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği’nin (BAGİMDER) ortaklaşa düzenlediği ‘Mavi Marmara şehitlerini anma’ programı Halk Sarayı’nda yapıldı. Programa İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve BAGİMDER Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez’in yanı sıra davetliler katıldı.

Program İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mert Can’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan BAGİMDER Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez, Mavi Marmara olaylarında şehit olanları rahmetle andıklarını belirterek, “Kurduğu insani yardım vakfıyla, dünyanın birçok ülkesine yardımlar ulaştıran İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Mavi Marmara olayında aktif görevde bulunan Bülent Yıldırım’ın onurlu duruşu bizleri gururlandırdı” diye konuştu.

“DÜNYA’DA MÜSLÜMAN KATLİAMI YAŞANIYOR”
İHH Genel Başkanı Avukat Bülent Yıldırım, dünya üzerinde 4 yıl içinde çok şeyler değiştiğini kaydederek, “Önce Allah’a sonra sizlere güveniyoruz. Onurlu bir mücadele veriyoruz geri adım atmak istemiyoruz” dedi.

Dünyayı cennet de cehennem de yapmanın insanların elinde olduğunu kaydeden Yıldırım, “Mescid-i Aksa’yı kim yönetiyorsa, gözünüzü oraya dikin. Dünyanın cennet mi cehennem mi olduğunu anlarsınız. Mescid-i Aksa bizim elimizdeyken adalet vardı. Ne zaman Hıristiyanların eline geçti Yahudileri katlettiler. Ne zaman Yahudilerin eline geçti Müslümanları ve Hıristiyanlarını katlettiler. Siyonistlerin eline geçince de Müslümanları öldürmeye başladılar. Şu anda 4. Dünya Savaşı yaşanıyor. Ama maalesef ölenler hepsi Müslüman. Filistin, Çeçenistan, Doğu Türkistan, Arakan, Mora, Orta Afrika ve Keşmir’de ölenlerin hepsi Müslüman. Hıristiyanların birbiriyle savaşı var mı? Yahudilerin Hıristiyanlarla savaşı var mı?” diye sorarak Haçlılar, Siyonistler, Budistler ve işbirlikçiler birlik olup Müslümanları öldürdüğünü söyledi.

Mavi Marmara olaylarında yaşadıklarını da anlatan Bülent Yıldırım, “İsrail bu olaydan sonra güç kaybetti, yalnız kaldı. Bu olayı unutturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bu olayı unutmadık, unutturmayacağız. Bu nedenle 31 Mayıs Cumartesi günü binlerce kişiyle Sultanahmet’te buluşacağız. Güçlü olduğumuzu herkese göstereceğiz. Türkiye için çok önemli olan bu mitinge herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA