Milletvekili Sebahattin Karakelle’den Başsoy’a Ziyaret

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Sebahattin Karakelle’den Başsoy’a  Ziyaret
Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Sebahattin Karakelle’ye AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve AK Parti İl Teşkilatı eşlik etti.
Erzincan’ın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Karakelle, "Yerel seçimlerden daha da güçlenerek çıkan AK Parti, milli iradenin güçlü bir yansımasıdır. Halkımızın verdiği destekle şehrimizi ve ülkemizi müreffeh ülkeler seviyesine taşıyacağız. Sayın Başkanımız Cemalettin Başsoy ve Ekibine Başarılar diliyorum. Erzincan İçin hep birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız inşallah.”dedi.

Seçim öncesinde Erzincan’ın her bölgesini gezdiklerini belirten Belediye Başkanı Başsoy "Sayın Milletvekilimize, AK Parti İl Başkanı ve partili arkadaşlarıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sayın Milletvekilimiz başta olmak üzere Partili arkadaşlarım ve Erzincan halkının sayesinde Bu kutsal göreve gelmiş bulunmaktayım. Herkese teşekkür ederim. Erzincan İçin hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız inşallah. Bu süreçte sürekli vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Her mahallemizin farklı farklı sorunları var. Gayemiz Erzincan'ın her metrekaresine en güzel hizmeti eşit olarak götürmek olacaktır" dedi.

Kaynak: İHA