Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep'in bugün bir sanayi, ticaret, kültür ve turizm şŸehri olmasının yanı sıra artık aynı zamanda bir üniversiteler şŸehri haline geldiğŸini bildirdi.

Bakbak, Gaziantep ǜniversitesi'nde düzenlenen 3. Ulusal EğŸitim Programları ve ǖğŸretim Kongresi kapanışŸ toplantısına katıldı. Bakbak, bir milletvekili, bir öğŸrenci, eğŸitim-öğŸretim aşŸığŸı bir insan olarak eğŸitim camiasıyla bir araya gelmekten kıvanç duyduğŸunu belirtti.

Bu kongrenin Gaziantep'te düzenlenmesinin onur verdiğŸini ifade eden Bakbak, şŸunları kaydetti:
"Gaziantepimiz bugün bir sanayi, ticaret, kültür ve turizm şŸehri olmasının yanı sıra artık aynı zamanda bir üniversiteler şŸehri haline geldi. şžehrimizde dördüncü üniversitemiz kuruldu. şžehrimiz bölgesinde de eğŸitim merkezi konumunda olan, bu bağŸlamda göç alan bir şŸehir. Yurtiçinden de yurt dışŸından da öğŸrencilerimizi ağŸırlıyoruz. ǜniversitelerimiz çok güzel çalışŸmalar yürütüyor, projelerde yer alıyorlar. İnanıyorum ki bu samimiyet içerisinde tüm bu çalışŸmalar, gençlerimizin özverileriyle çalışŸkanlıklarıyla şŸehrimizin de ülkemizin de kalkınma düzeyini ciddi oranda artıracak. Her alanda daha güçlü bir Gaziantep ve Türkiye olacak."
Toplantıda Bakbak'a plaket verildi.

 
Kaynak: AA