Ak Parti Vezirköprü Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Vezirköprü Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Atatürk İş Merkezi salonunda yapıldı.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Mayıs ayının ilk ilçe danışma kurulu toplantısını Vezirköprü'de yaptıklarını belirtti.

AK Parti'nin merkez partisi olduğunu söyleyen Köktaş, şöyle devam etti:
"AK Parti, bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkla duran, kendini toplumun parçaları ile değil, bütünüyle ifade eden bir merkez partisidir. AK Parti iktidarıyla geçen her zaman, devletimizle, milletimizin arasındaki soğuk duvarların yıkıldığı, mesafelerin ortadan kalktığı bir değişim takviminin sayfaları olarak hamd olsun tarihe geçmiştir. Bu adalet ve kalkınma takviminin her sayfasını, bizler milletimizle beraber yazdık. Bu uzun yolun her adımını milletimizle birlikte attık. Türkiye'nin güzel hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yaklaşık 12 yıldır milletimizle birlikte mücadele ediyoruz."
Cumhurbaşkanlığı seçimine de işaret eden Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Halkımız, ilk defa tarihinde kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Milletimiz artık aracı kullanmıyor, vekil kullanmıyor. Kimi isterse onu Cumhurbaşkanı seçecek. Gerçekten demokrasimiz açısından çok önemli bir seçimi yaşayacağız. Önceden kapalı kapılar ardında, bir takım çevrelerin, bir takım odakların, bir takım odaların belirlemiş olduğu Cumhurbaşkanı adayları milletin önüne çıkar, parlamentoda seçilirdi. Şimdi doğrudan doğruya milletimiz Cumhurbaşkanını seçecek. Aslında halkımız Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili kararının sinyalini 30 Mart seçimlerinde verdi. Yerel seçimlerde, milletimiz vermiş olduğu oyla birlikte Cumhurbaşkanlığı süreçlerinde AK Parti'nin önünü açtı. İnanıyorum ki daha ilk turda halkımız istediği Cumhurbaşkanını seçerek Türkiye'nin istikrarına, yarınlarına, hedeflerine yine büyük bir katkı verecektir."
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, 30 Mart yerel seçimlerinde kendilerine destek veren seçmenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak: AA