Engin Alan'ın kızından Bahçeli'ye tepki

Engin Alan'ın kızı Tülin Alan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki!

Engin Alan'ın kızından Bahçeli'ye tepki
Engin Alan'ın kızı Tülin Alan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine tepki!

Balyoz davası hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan'ın kızı Tülin Alan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Engin Alan ile PKK terör örgütüne üyelikten mahkumiyet almış HDP eşbaşkanını terazinin iki kefesine koyup beraberce ele alma gafleti siyasi ve ahlaki açıdan mahsurludur" açıklamasına tepki gösterdi.

"BDP'LİNİN OLDUĞU MECLİS'E DE GİRMEYİN O ZAMAN"

Tülin Alan, babasının cezaevinden kurtulması için yeni bir umut olacak kanun düzenlemesiyle ilgili Bahçeli'nin yaptığı açıklamaya Twitter hesabından, "İçeride olan Tuncel dışarı çıkmasın diye Engin Alan da onunla hapiste çürüsün... Pardon, Tuncel dışarda, Engin Alan hapisteydi değil mi. Engin Alan kalsın hapiste, onunla gurur duyun! Valla kusura bakmayın, benim bir tane babam var! BDP'linin olduğu Meclis'e de girmeyin o zaman" diyerek sert tepki gösterdi.

BAHÇELİ "RİSKLER VAR" DEMİŞTİ

Bahçeli, TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından içerideki milletvekilleri için hazırlanan kanun teklifini, "Teklif; İmralı canisinin milletvekili olmasına adeta vize, PKK'nın dağ kadrosunun siyasete kaydırılmasına adeta yeni bir imkan getirme risklerini ihtiva etmektedir" diyerek değerlendirmişti.