Adü Didim Sosyal Tesisleri Sezona Hazır

2014 yaz sezonu için farklı bir konsept ve profesyonel yönetim kadrosu ile yola çıkan Adnan Mendres Üniversitesi (ADÜ) Didim Sosyal Tesisleri, 15 Mayıs itibariyle misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Adü Didim Sosyal Tesisleri Sezona Hazır

ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde sezonun açılmasına sayılı günler kala tüm hazırlıklar tamamlandı. Tesis içinde yer alan her türlü imkanlar tatil yapmayı cazip hale getirirken tesis içinde sezona özel yapılan değişiklikler ise gözlerden kaçmıyor. 1 yatak odası ve 1 oturma odasından oluşan tesis odalarında 4 yetişkin rahatlıkla konaklama imkanının bulunduğu tesislerde odalarda klima, minibar, duşakabin ve saç kurutma makinesi mevcut olup oturma odasında 2 adet çekyat bulunuyor.

Bu sezon oda ve kahvaltı sistemiyle çalışacak olan tesiste açık büfe sabah kahvaltısına ek olarak öğle ve akşam yemeklerinde sunulacak çeşitler oldukça zengin olacak. 1 adet yetişkin havuzu, 1 adet çocuk havuzu ve kumsal plajı ile denizin ve havuzun tadını çıkarmak mümkünken tesislerde oyun salonu ve çocuk kulübü de bulunuyor.
Kaynak: İHA