Müsiad Manisa Şube Yönetimi Vali Savaş’ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve yönetimi Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Müsiad Manisa Şube Yönetimi Vali Savaş’ı Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Tekin, Vali Savaş adına 20 fidan bağışladıklarını belirterek derneğin bağış fidan sertifikasını takdim etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) Kasım 2013’te imzalanan protokol çerçevesinde fidanların toprakla buluşmasını sağlıyor. Protokol, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak, doğal yaşam alanı olan orman varlığını korumak ve katkıda bulunmak, çeşitli nedenlerle yok olan orman alanlarının yerine yenilerini oluşturmak amacını taşıyor.

Başkan Tekin, “MÜSİAD Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği sizin adınıza 20 adet fidan bağışlamıştır. Fidanlarınız İstanbul ili Arnavutköy ilçesi Tayakadın Köyü Mevkiinde yer alan MUSİAD Hatıra Orman arazisine dikilmiştir. Fidanlarınızın umutlarınızla beraber yeşerip büyümesini, yeni nesillere tabiatın bir hediyesi olmasını dileriz. Güzel ve daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak üzere yapılan katkıya vesile olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Vali Savaş da yapılan ziyaret ve bağışlanan fidan nedeniyle teşekkür ederek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için herkesin elinden gelen çabayı göstermesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA