Başkan Badem’e Tebrik Ziyaretleri Yoğun Biçimde Sürüyor

30 Mart yerel seçimlerinde Ödemiş Belediye Başkanı seçilen Mahmut Badem’e Ödemişlilerden gelen tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Badem’e Tebrik Ziyaretleri Yoğun Biçimde Sürüyor

Yoğun ziyaretler arasında dün Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası eski Ödemiş Temsilcisi Mali Müşavir Coşkun Acar öncülüğündeki mali müşavirler ile Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Coşkun Açar şunları söyledi: “Öncelikle seçimlerdeki başarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum. Önünüzdeki dönem sürecince yapacak olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum. Ödemiş’te her belediye başkanımız kendi döneminde Ödemiş’e güzel hizmetler vermiş güzel eserleri Ödemişlilere kazandırmıştır. Sizin bir önceki döneminizde de daha sonra Bekir Bey döneminde de Ödemiş birçok eser kazanmıştır. Bundan sonra da güzel eserler kazanacağına inanıyorum. 30 Mart 2014 yerel seçiminde Ödemiş’te dikkatimi çeken şu oldu. Hiçbir parti belediye meclisi listesinde mali müşavir göstermedi. Bu dikkatimi çeken konu oldu. Ödemiş Belediyesi gibi kurumsal kimliği güçlü bir kurumun meclisinde mali müşavir arkadaşlarımız olması gerekir. Biz mali müşavirler olarak sizlerin her zaman yanındayız. Her zaman işbirliği çerçevesinde çalışmaya hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem de “Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Değindiğiniz konu aslında çok önemli bir konu. Siyasetçi her meslek dalından oluşacak bir meclis ayarlamaya çalışıyor. Ama daha sonra zaman zaman aksilikler yaşanabiliniyor. Ödemiş Belediye Meclisi önemli görevlere imza atan bir yapı haline gelmiştir. Sizlere ihtiyacımız var bundan sonraki süreçte Ödemiş’e hep birlikte hizmet vereceğiz” dedi.

Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kâhya da Başkan Badem’i kutlayarak yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Badem, Başkan Kâhya’ya da ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ANAOKULUNDAN ANLAMLI HEDİYE
Öte yandan Ödemiş Anaokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği üyeleri de Mahmut Badem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Mahmut Badem’e öğrenciler tarafından yapılan Türk Bayrağı hediye edildi. Başkan Badem bu mukaddes hediyeden dolayı duyduğu memnuniyetti dile getirerek Ödemiş Anaokulu heyetine teşekkür etti. Okul Müdürü Mahmut Altay, Öğretmenler Gülcan Biçki, Güliz Kula, Okul Aile Birliği Başkanı Kamuran Akar, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Yavaşoğlu, Nurcan Peynirci, Zümral Beyazıtlıoğlu, Emine Susurluklu’tan oluşan heyet Belediye Başkanı Mahmut Badem’e görev döneminde başarılar diledi.

Mahmut Badem, nezaket ziyaretinden dolayı Ödemiş Anaokulu heyetine teşekkür etti. Okul Öncesi Eğitimin son yıllarda büyük önem kazandığını, Ödemiş Anaokulunun da okul öncesi eğitim alanında köklü ve kaliteli kurum olarak önemli bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı. Badem, “Ödemiş Anaokulunun başarılı çalışmalarının her zaman takipçisiyiz ve her zaman yanlarındayız” dedi.

Kaynak: İHA