Dilovası Belediyesi Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bahar temizliğini başlattı.

Dilovası Belediyesi Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçe çapında bahar temizliğini başlattı. Dilovası Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kentin farklı bölgelerinde temizlik ve yıkama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Kasım Çelik kontrolünde başlayan bahar temizliği ilçenin dört bir yanına yayıldı. Kış aylarının ardından yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlayan bahar aylarında Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler caddelerde yıkama ve temizlik çalışması başlattı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatı doğrultusunda bahar ve yaz ayları için yapılan hazırlıkların başlangıcı olan temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin farklı noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahar temizliği kampanyası ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Belediye Başkanlığı mazbatasını aldığımız günden itibaren, belediyemizde bir takım düzenlemelere başladık. Bu düzenlemeler ile beraber Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler ile beraber bahar temizliği kampanyası adı altında ilçemizin daha temiz ve güzel olması için 80 kişilik ekip ve 13 araçla çalışmaları başlattık. Kampanya kapsamında ilk olarak devreye giren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde periyodik olarak boş arazilerdeki atıkları toplarken, ayrıca yıkama çalışması da yapılacak. Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinin temizlenerek ilaçla sterilize edilecek. Çalışmalar kapsamında ayrıca cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkanıyor” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar temizlik ve yıkama işlemlerinin belirli periyotlarla kentin farklı bölgelerinde devam edeceğini bildirdi.
Kaynak: İHA