Manavgat İmam Hatip Lisesi Bölge İkincisi Oldu

Antalya'da yapılan Arapça Bilgi Yarışması'nda 23 İmam Hatip Lisesi arasında Antalya birincisi olarak Denizli'de düzenlenen bölge birinciliği yarışmasına katılan Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ardından bölge ikincisi oldu.

Yarışmaya katılan Zeynep Yıldız, Buğse Dede, Ferihan İnce ve Somalili Abdurrahman Aden Ali'den oluşan Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibi,Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret ederek yarışma sürecinde verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Manavgat Dini Öğrenim Kurumları ve Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Ali Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halimoğlu, Ömer Kasapoğlu, Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Ümmühan Kaplan ve Hasan Kırteke de hazır bulundu.
Denizli'de bölge elemelerinde Antalya'yı temsil ederek ikinci olan Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni kutlayan Kaymakam Bulgurlu, başarıda emeği geçen öğrencilere, Manavgat Dini Öğrenim Kurumları ve Öğrencilerini Destekleme Derneği ve okul yönetimine teşekkür ederek seneye daha çok çalışarak birinci olmalarını istedi.
Kaynak: AA