Başbakan Erdoğan Boğazlıyan’da Ev Ziyaretinde Bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde düzenlediği mitingin ardından Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel’in Boğazlıyan’daki evini ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan Boğazlıyan’da Ev Ziyaretinde Bulundu

Ziyarette Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel’in babası Kubilay Yerkel, Annesi Muhlise Yerkel tarafından karşılanıp misafir edildi. Yerkel’in evinde kısa süre dinlenip ve yemek yiyen Başbakan Erdoğan, evden ayrılışında kendisini karşılayan vatandaşlara satranç takımı hediye edip bir çocuk ve yakını ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sonrası Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel’in Babası Kubilay Yerkel, Başbakan’ı evlerinde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, "Tabii ki bugün bizim için unutulmaz bir gün Sayın Başbakanımız bize teşrif ettiler bizi onurlandırdılar. Bundan dolayı kendilerine hem minnettarız hem çok çok teşekkür ediyoruz. Duygu dolu yüklüyüm. Büyük bir onur, kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun diliyorum. Rabbim bahtını açık etsin. Rabbim bizleri ahirette de kendisiyle buluşmayı nasip etsin” dedi.

Yusuf Erkel’in annesi Muhlise Yerkel de bugün çok olağan üstü heyecan yaşadıklarını dile getirerek, “Çok değişik bir gün oldu Allah başbakanımızdan razı olsun bizi burada şereflendirdi, onurlandırdı çok memnun olduk. İçeride iki gündür bir şey vardı gelecek mi, gelemeyecek mi falan diye biz o heyecanı yaşadık. Şuan çok heyecanlıyım, onun için de ne söyleyeceğimi şaşırıyorum. Yemek ikram ettik, iki gündür hazırlıyoruz zaten kendisi inşallah memnun kalmıştır. Öyle umuyorum. Neler ikram ettik, Boğazlıyan’a has mantı kendi elimizle yaptık. Helva yaptım kendi ellerimle, sonra Babuç denilen Boğazlıyan’a özgü tava, bunları ikram ettik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA