Akseki Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, "Belediye bünyesinde şikayet birimi oluşturulacak. Muhtarlarımız sıkıntılarını bu noktaya iletecek. Bu birim ilgili birimlere belediyeye gelen sorunları aktaracak. Sorunların kısa sürede çözümü yoluna gideceğiz" dedi.

Akseki Belediye Kültür Salonu'nda Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal başkanlığında yapılan toplantıya, belediye meclis üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sait Yıldırım ve 51 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Başkan Uysal, Akseki'ye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla periyodik olarak bir araya geleceklerini kaydetti.

Muhtarlardan gelecek talepler doğrultusunda çalışma programı hazırlayacaklarını anlatan Uysal, "Köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Muhtarlarımızdan ve bizlerden beklentiler var. Seçim döneminde vaatlerimiz var. Tüm bunları önceliklerine göre değerlendirip, hizmet üreteceğiz. 5 yıllık hizmet süremizi yüzümüzün akıyla tamamlayacağız" dedi.

Uysal, Akseki Belediyesi ekiplerinin çöp toplama hizmeti vermeye başladığını, ilaçlamaların da kendi belediyeleri tarafından yapılacağını bildirdi. Uysal, şöyle konuştu:
"Yakın zamanda oluşturulacak bir heyetle tüm mahallelerimizde sorunların yerinde tespiti yapılacak. Belediye bünyesinde şikayet birimi oluşturulacak. Muhtarlarımız sıkıntılarını bu noktaya iletecek. Bu birim ilgili birimlere belediyeye gelen sorunları aktaracak. Sorunların kısa sürede çözümü yoluna gideceğiz."
Toplantıda Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi seçimi de yapıldı. Meclise Dutluca Muhtarı Galip Çetin, Yarpuz Muhtarı Mehmet Aksoy, Değirmenlik Muhtarı İsmail Özkan, Çimi Muhtarı Ramazan Önal, Erenyaka Muhtarı Mesut Özkaynak, Geriş Muhtarı Abdullah Şimşek, Karakışla Muhtarı Bahtiyar Uysal seçildi.
Murabaka heyetine ise Emiraşıklar Muhtarı Mehmet Nuri Başgör, Cendeve Muhtarı Salih Çelik, Belenalan Muhtarı Hasan Arıcı, Sinanhoca Muhtarı Ahmet Güven ve Pınarbaşı Muhtarı Mustafa Altıntaş getirildi.

Kaynak: AA