Ayto, Fuara Bu Kez Tekstilcileri Uçurdu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 30 üyesini, Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin (TEMSAD ) desteğiyle düzenlenen Texpo Eurasia 2014, 31. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı ile eşzamanlı yapılan 11. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’na uçurdu.

Ayto, Fuara Bu Kez Tekstilcileri Uçurdu

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda; Pamuk ve Elyaf Hazırlama Makineleri, İplik Hazırlama ve İplik Büküm Makineleri, Dokuma Hazırlık ve Dokuma Makineleri, Dar Dokuma Makineleri, Boya, Baskı, Terbiye Makineleri, Yuvarlak Örgü Makineleri, Düz Örgü Makineleri, Çorap Makineleri, Remayöz Makineleri, Triko Örme, Penye ve Çorap Ütüleme ve Pres Sistemleri, Lazer Makineleri, Kroşe Makineleri, Kordon Örme Makineleri, Baskı Makineleri ve Malzemeleri, Kumaş Serim, Kesim, Katlama, Sarma ve Kontrol Makineleri, Bilgisayar Sistem ve Programları, Laboratuar Cihazları, Kalite Kontrol Sistemleri, CAD-CAM-CIM Uygulamaları ve Otomasyon sistemleri, Kompresörler, Jeneratörler ve Kesintisiz Güç Kaynakları, Tekstil Kimyasalları, Boya ve Yardımcı Kimyasalları, Makine Yedek Parça ve Aksesuarları, Mesleki Yayınlar ve Eğitim ve Meslek Kurumların tanıtım standlarının yer aldığı fuarda 300’e yakın firma stand açtı.

AYTO tarafından fuar çalışması bitiminde yapılan anket sonuçlarını değerlendiren AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Hüseyin Devrim, “ AYTO olarak fuar çalışmalarımızın sonunda üyelerimizin memnuniyetini ölçmek üzere yaptığımız anketler ve üyelerimiz ile birebir yaptığımız diyaloglar bize doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Çünkü bu fuarda 8 üyemizin iş bağlantısı ile döndüğünü öğrendik. Bu da bizi çok mutlu etti. Fuarlar ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA