Kerim Yılmaz isimli çocuktan Bahçeli'ye moral öpücüğü

Kerim Yılmaz isimli bir çocuk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yüzünü ellerinin arasına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

Kerim Yılmaz isimli çocuktan Bahçeli'ye moral öpücüğü
Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Cami önünde kahvaltı yaptı. Kerim Yılmaz isimli bir çocuk ise Bahçeli'nin yüzünü ellerinin arasına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

Yerel seçim öncesi İzmir temaslarında bulunmak üzere İzmir'e gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilk durağı Konak ilçesi oldu. Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Cami önünde kahvaltı yapan Bahçeli, mehteran takımının gösterisiyle karşılandı, kendisine mehteran takımında kullanılan kuşak takıldı. Partililer, Bahçeli'yi karanfillerle karşılarken, pek çok partili ise Bahçeli'yi elinden öptü. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, partinin ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı programda, Kerim Yılmaz isimli bir çocuğun Bahçeli'nin yüzünü sevmesi ise ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

TESPİHİNİ HEDİYE ETTİ

Kahvaltı programında açıklama yapmayan Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği Başkanı'na tespihini hediye ederken, Azerbaycan Kadın Kültür Merkezi Derneği tarafından da Bahçeli'ye Hocalı Katliamı'nı anlatan albüm, Azerbaycan bayrağı hediye edildi. Bahçeli'yi karşılamaya gelen diğer STK temsilcileri ise Bahçeli'ye Kur'an-ı Kerim takdim etti. İki gün boyunca İzmir'in ilçelerini gezerek halkla buluşacak olan Bahçeli, kahvaltı programının ardından Kiraz ilçesine doğru hareket etti.
Kaynak: İHA