Benim İçin Üzülme 52. Bölüm Fragmanı - Benim İçin Üzülme Son Dört Bölüm!

Benim İçin Üzülme 52. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Benim İçin Üzülme Nisan'da son dört bölümü ile ekranlara gelecek. İşte Benim İçin Üzülme 52. Bölüm Fragmanı ve özeti....

Benim İçin Üzülme 52. Bölüm Fragmanı - Benim İçin Üzülme Son Dört Bölüm!
Benim İçin Üzülme 52. Bölüm özeti:

Benim İçin Üzülme son dört bölümüyle Nisan'da!

Show TV ' nin ilgiyle izlenen dizisi Benim İçin Üzülme, son dört bölümü ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor...

BENİM İÇİN ÜZÜLME SON BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Tutku, acı, hüzün ve intikam...

Aşıklar kadere; kader, beklenmedik sona yürüyor...

Tutkulu yüreklerin dizisi Benim İçin Üzülme, Nisan ayında son dört bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

Benim İçin Üzülme 51. bölümde neler yaşandı?

Arabasının fren ayarlarıyla oynandığından habersiz yola çıkan Niyazi, dik yokuşlardan aşağıya inerken frenlerinin tutmadığını fark ettiğinde şok olur. Süratle ilerleyen aracı ancak çarparak durdurabilecektir ama yanında ki hamile Filiz ' e ne olacaktır?

Niyazi bu kazanın altında başka bir şey aramaktadır. Harun ise planladığı kazayı Niyazi ' nin fark etmesinden önce üstünü kapamak için tekrar Yaşar ' ı devreye sokar. Filiz, başlarına gelenler için Buke'yi suçlamaktadır ve ruh hali giderek bozulmaktadır. Yılmaz, Birgül ve Bahar'ı Batum'a götürürken Filiz hiç kimsenin ummadığı bir şey yapar.

Benim İçin Üzülme 50. bölümde neler yaşandı?

Babasının Harun ' u vurma suçunu üstlendiğini öğrenen Buke şoke olur. Bu esnada Harun gözlerini açar. Harun ' un ailesi ve Şahin sabırsızlıkla Harun ' un ifade vermesini ve gerçek suçlunun yakalanmasını istemektedir.

Niyazi ise Harun ' un söyleyeceklerinden çekinmemektedir. Ancak ailesi oğullarının kaçması gerektiğini düşünmektedirler. Arif ve Necmi, Niyazi ' yi zorla kaçırmak isterler ancak planı ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Harun ' un ifadesi herkesi şaşırtacaktır. Harun ' un gizli bir planı olduğu verdiği ifadeden sonra anlaşılır...