Ak Parti Teşkilatından Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

AK Parti Erzincan Teşkilatı 30 Mart 2014 yerel seçimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Teşkilatından Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret
AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve partililer Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü Doğan İnci tarafından karşılanan AK Parti heyeti Doğan İnci’ye yeni görevinde başarılar dilediler. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve partililer teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Erzincan’da huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet teşkilatının önemine değinen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle; “Erzincan halkı devletine milletine saygılı bir halktır. Polis-devlet işbirliğinin en güzel örneğini Erzincan’da yaşamaktayız. Memleketimizin huzur ve güvenini sağlayan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ise konuşmasında “Emniyet Teşkilatımız Ülkemizin güvenliği için vazgeçilmez bir kurumdur, Erzincan’ımız da asayiş olayları bakımından oldukça güven veren sakin bir ilimizdir. Şehrimizde bu güveni sağlayan emniyet güçlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ise Erzincan’ın Türkiye’nin en yaşanabilir ve en huzurlu kentlerinden biri olduğunu belirtip; “İnşallah bu şehirde güzel çalışmalara imza atarak bu huzur, istikrar ve güven ortamının devamlılığını sağlamada hep birlikte başarılı olacağız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Doğan İnci ise; “Erzincan da birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla yeni ve güzel projelere imza atmak istiyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti heyeti Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret edip görevlerinde başarılar dilediler.
Kaynak: İHA