Yozgat Gençlik Merkezinin Alternatif Yarıyıl Tatili Piknik İle Sona Erdi

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, yarıyıl tatil döneminde hazırladığı Alternatif Yarıyıl Tatili etkinliği kapsamında ‘Okumayı Seviyorum, Okurken Dinleniyorum’ projeleriyle öğrencilere farklı bir hizmet sundu.


Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Gençlik Merkezi olarak öğrencilerin, yarıyıl tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçirmeleri için gençlik merkezinde en güzel ortamı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Sapmaz, “Bu kapsamda ‘Okumayı Seviyorum, Okurken Dinleniyorum’, ‘İnternet Bahane Kitap Okumak Şahane’ temalı etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerde öğrencilerimizin okumayı sevmesi, okuduklarını anlayarak okuması için kitap okuma saatleri ve eğlenceler düzenledik” dedi.

Yarıyıl tatil programının sona erdiğini ve programa katılan 40 kişilik bir grupla piknik düzenlediklerini ifade eden Sapmaz, “Piknikten sonra “Fabrikayı Geziyorum, Yerinde Öğreniyorum” temasıyla Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde Eren Çorap Fabrikasını ve Uçar Kid Oyuncak fabrikasını gezdik. Gençlik Merkezi üyelerimizin fabrika ortamını ve üretim aşamalarını yerinde görüp öğrendi. Öğrencilerimiz gezi sırasında işçilerle ve fabrika yetkileriyle sohbet edip sorular sorarak üretimler hakkında bilgi aldı. Gençlik merkezi olarak düzenlediğimiz farklı tatil etkinliğinin öğrencilerimize faydalı olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Sapmaz, Fabrika gezilerinde çocuklara çorap ve oyuncak hediye eden Eren Çorap Fabrikası ve Uçar Kid Oyuncak Fabrikası yetkililerine de teşekkür etti.
Kaynak: İHA