Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'den Sarıoğlan İlçesine Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sarıoğlan ilçesini ziyaret ederek, "Sarıoğlan Büyükşehir ile Buluşuyor" toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, toplantının ardından, Çiftlik beldesine geçerek, belediye düğün salonunda halka hitap etti.
Başkan Özhaseki, yaptıkları hizmetlerle Kayseri'nin tarihini değiştirdiklerini, şimdi de ilçe, belde ve köylerin tarihini değiştireceklerini söyledi.

Büyükşehir Yasasının Türkiye'nin idari sistemi açısından bir milat olacağını belirten Başkan Özhaseki, "Büyükşehir Belediyesi bütün ilçe, belde ve köylerde birtakım hizmetleri omzuna aldı. Yıllardır çözülemeyen sorunları Büyükşehir'in gücü ile çözeriz. Çıkan yasa ilçe, belde ve köyler için bir şans oldu. Yaptığımız hizmetlerle şehrin tarihini değiştirdik. Şimdi sıra ilçe, belde ve köylerimizde."
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de Sarıoğlan ilçesinin alacağı hizmetlerle örnek bir ilçe ve yaşam merkezi olabileceğini kaydetti.

Çiftlik beldesindeki etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki ve AK Parti İl Başkanı Dengiz'in yanı sıra, Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Ali Taştan da katıldı.

Programın ardından Başkan Özhaseki ve beraberindekilere arabaşı ikram edildi.

Kaynak: AA