Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin Açıklaması

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, belediye meclis üyeleri tanıtım toplantısına katıldı.

Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin Açıklaması
Tanıtım töreninde konuşan Esgin “Ulaşılmadık hiçbir ev, hiçbir gönül bırakmayacağız, geleceğin Nilüfer’ini birlikte oluşturacağız” diye konuştu.


Demirci Mahallesi Çırağan Düğün Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Nilüfer belediye meclis üyeleri tanıtım toplantısına, Nilüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Esgin, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Açıklanan belediye meclis üyelerini tek tek tebrik eden Mustafa Esgin, ,“31 Mart sabahına Türkiye istikrara uyanacak ve bu istikrara uyanma çabasının inşasını da siz AK kadrolar yapacak. Rakip partimiz bir belediye meclis üyesi için birbirine düşerken bizim arkadaşlarımız, bu dava şuuruyla, bu dava inancıyla ortak deklarasyonlar yayınlayarak 30 Marta hazırız diyorlar. Bu sadece bir seçim değil büyük bir dava. Üyeliğe seçilen, seçilemeyen tüm dava arkadaşlarıma desteklerinden ötürü en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bin ayrı noktada 30 bin insanla göz göze, gönül gönüle bir seçim kampanyası yürüttüklerini dile getiren Esgin, “Hizmet belediyeciliğin idrak ettireceğiz. Belediye meclis üyelerimizin de içinde bulunduğu çalışma gruplarıyla Nilüferi almak için birebir iletişimin gerektirdiği her yolu deneyeceğiz. Kaybedecek 1 dakikamız bile yok. En aktif şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ulaşılmadık hiçbir ev hiçbir gönül bırakmayacağız. Geleceğin Nilüfer’ini birlikte oluşturacağız ” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA