Mondi Grubu, Berlin'de Suya Dayanıklı Provantage Kağıt Serisini Tanıttı

Türkiye oluklu mukavva ambalaj sektörünün tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan, Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleşen dünyanın en önemli yaş meyve ve sebze tedariki fuarı Fruit Logistica'da, işlevselliğe sahip yenilikçi oluklu mukavva ambalaj ürün portföyünü tanıttı.

Mondi Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, 100 bin metrekareyi aşan kapalı alanda 130 ülkeden 58 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarda Mondi, yenilikçi ve doğa dostu oluklu mukavva ambalaj çözümlerinin yanı sıra doğrudan suyla temas ettiğinde dahi sağlamlığını koruyan ProVantage Kraftliner Aqua kağıdını da tanıttı.
Mondi Tire Kutsan Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Tiftik, Mondi Grubu tarafından üretilen ProVantage ürün serisi kağıtlarla nemli ve soğuk ortam şartlarında dahi mükemmel ambalajlama sağlandığını belirterek, ProVantage serisi kağıtlar kullanılarak üretilen kutuları "Pack smart, Pack strong, Pack green" (Akıllı, Güçlü ve Yeşil Ambalajlama) sloganıyla tanıttıkları ifade etti.

Hakan Tiftik, "Oluklu mukavva kutular üretmek için kullandığımız kağıtlar, yenilenebilir kaynaklardan imal ediliyor ve bütünüyle geri dönüştürülebiliyor. Yaş sebze ve meyve sektörü için ürettiğimiz kutularımızla, Türkiye'deki meyve ve sebze üreticilerinin, deniz aşırı olanlar da dahil tüm uzun mesafeli nakliye ihtiyaçlarında maksimum güvenlikle ambalajlama ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

Kaynak: AA