Oynadığı Şans Kuponunlarını Çaldı, Kameraya Yakalandı

Ordu'da bir büfede şans oyunu oynayan kişi, büfe çalışanının dalgınlığından faydalanarak oynadığı kuponların parasını ödemeden kaçtı.

Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi'nde Mustafa Ceylan'a ait büfede şans oyunu oynayan kişi, doldurduğu kuponları büfedeki çalışana verdi. Bu sırada kupon doldurmaya devam eden kişi, çalışanın dalgınlığından yararlanarak, kaydı yapılan kuponları, parasını ödemeden masanın üzerinden alarak kaçtı.
Hırsızlık anı ise iş yeri kameraları tarafından kaydedildi.
Büfe çalışanı Fatma Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah erken saatlerde büfeye bir kişinin şans oyunu oynamaya geldiğini belirterek, olayı şöyle anlattı:
"Müşteri büfeye gelerek şans kuponu doldurmaya başladı.

Bir süre sonra oynadığı kuponların bilgisayardan girişini yaptım. O sırada şahıs kupon oynayama devam ederken diğer müşterilerle ilgilenmeye başladım. Başka müşteriyle ilgilendiğim için daha önce oynanan kuponları da masanın üzerine bıraktım. Bu sırada bizim de dalgınlığımızdan faydalanan kişi, oynanmış ve ücreti ödenmemiş kuponu masanın üzerinden alıp kaçtı. Olayın ardından polise başvurduk ve kişiden şikayetçi olduk" dedi.

Ceylan, çalınan kuponların değerinin 200 liraya yakın olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA