Chp Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan Esnafın Dertlerini Dinledi

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, “Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek yok, var olan değerlerin üzerine özgün projeler üreteceğiz” dedi.

Chp Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan Esnafın Dertlerini Dinledi

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ ve üyelerle bir araya geldi. EDESOB Başkanı Emin İnağ vesilesi ile Edirneli esnafların sorunlarını dinleyen Gürkan, hep birlikte hareket ederek sorunları çözeceklerini dile getirdi.

Ziyaret esnasında konuşma yapan EDESOB Başkanı Emin İnağ, Edirneli esnafların en büyük sorununun AVM’ler olduğunu söyleyerek, 25 Kasım Stadyumu’nun AVM olmamasını istedi

25 Kasım Stadyumunun park yapılması gerektiğini, eski elektrik binasının da nikah salonu yapılaması gerektiğini söyleyen Gürkan ise, Edirne’nin en büyük sorununun otopark sorunu olduğunu aktardı. Gürkan, "Bizim insanlarımız gidecekleri en yakın yere araçlarını park etmek istiyor. Pazartesi pazar yerinin altı otopark, üstü ise kapalı pazar yerine dönüştürülmeli” dedi.

Edirne için yapılacak her şeye için fikir beklediklerini dile getiren Gürkan, Edirne’yi kesinlikle tek kişinin yönetemeyeceğini söyledi

Seyyar satıcıların cenneti olarak Edirne’yi nitelendiren, satıcıları sokak yerine pazarda toplamak gerektiğini, seyyarların kayıt altına alınması gerektiğini aktaran İnağ, odanın birlik binasına gerek olduğuna değindi. Periyotlar halinde oda başkanlarının toplanması gerektiğini aktaran İnağ, sorunların toplanarak çözüleceğine inandığını kaydetti.

Şehir içinde üstü açık araçlarla turistlerin gözlem yapabileceğini ifade eden Gürkan, Edirne’ye gelen gezi turlarının araçlarını park edecekleri otopark oluşturacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA