Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odasında Genel Kurul Heyecanı

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odasında genel kurul gerçekleştiriliyor.

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odasında Genel Kurul Heyecanı

Kayseri Ticaret Odasında yapılan genel kurulda, mevcut başkan Kenan Arslan ile oda üyesi Murat Kayhan başkan adayı oldu. Genel kurulda açıklama yapan Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı ve başkan adayı Kenan Arslan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana olduğu gibi üyelerimizin her türlü işleri büyük bir titizlikle ve güler yüzle takip edilecektir. Konfeksiyon sitesini kuracağız, ortak kullanma alanları yapılacak. Üniversite ile görüşülüp moda ve tasarım bölümü açacağız. Bir banka ile görüşüp esnaf kartları çıkartacağız. Belediye ile görüşülüp terzilere 500 metrelik yazlık bahçe yeri alınacak. Esnafımıza ortak kullanım için İnternet adresi kuracağız. Esnafımızın her zaman yanında bulunacağız" dedi.

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkan adayı Murat Kayhan ise, "Rabbim kısmet ederde beni bu göreve layık görürseniz uyuyan bir Terziler Odası değil, mücadele eden ve esnafının hakkını her platformda savunan, seçimden seçime esnafını ziyaret eden değil, sürekli esnafıyla iç içe olan bir başkanla beraber olacaksınız. Terziler Odamızı projelerimizle harekete geçirerek esnafımızın her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Esnaflarımızı odamıza ödenen aidat konusunda kesinlikle sıkmayacağız. Bu seçimde ellerinizi vicdanınıza koyarak oylarınızın vebalini bilerek seçim yapmanızı diliyorum" şeklinde konuştu.

Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odasında, bugün yapılacak oy kullanımının ardından saat 17.00'de sandıklar açılarak oylar sayılacak.
Kaynak: İHA