Kutlu’ya, Bahçecik Sakinleri Yoğun İlgi Gösterdi

Önümüzdeki Mart ayı sonunda yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için mahalle çalışmalarına ağırlık veren AK Parti’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Hüsrev Kutlu, Bahçecik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Kutlu’ya, Bahçecik Sakinleri Yoğun İlgi Gösterdi

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kutlu, “Biz şu anda hizmete talibiz. Belediye Başkanlığı demek, halka karşılıksız ve gönüllü olarak hizmet yapmaya talip olmak demektir. Biz sizlere Başkan olmaya değil, hizmetinizde olmaya, Sayın Başbakan’ımızın tabiriyle hizmetkâr olmaya geliyoruz. İnşallah Başkan olduğumuzda bu civarlarda bir eksiklik varsa en güzel hizmeti yapıp, burayı bir cennet köşesi haline getireceğiz. Burası eskiden tekel barakaları denilen bir yerdi. Sonra atıl vaziyette kaldı. Daha sonra burada konutlar yapıldı ve bu duruma getirildi.

Buraya ilk defa geliyorum. Çok güzel buldum burayı. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğiz. Sizin ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcudur. Kentimizin farklı yerlerinde ne varsa burada da aynı şeyler olacak.

Adıyaman’ımıza daha önce AK Parti olarak birçok hizmetler yaptık. Öncelikle Adıyaman’ımıza bir üniversite kazandırdık. Üniversitede 3 bin öğrenciden 17 bin öğrenciye çıktık. Bunun dışında çeşitli fakülteler açtırdık. En önemlisi de bir Tıp Fakültesi Hastanesi açtırdık. Şu anda Adıyaman’da tıp fakültesi Hastanesi’nde birçok polikliniklerle hizmet veriliyor. Bunların dışında ‘köprü en büyük sorunumuz’ diyorduk. Diyarbakır yoluna asma köprümüzün bizim zamanımızda ihalesi yapıldı ve yapımına başlandı. Şu an hızlı bir şekilde yapımı devam ediyor. Bu sene içerisinde inşallah Türkiye’nin 3. Boğaz Köprüsü bitiyor. Kahta ile köprü arasındaki mesafeye inşallah kısa zamanda duble yol olacak. Böylece inşallah doğu ile Akdeniz bağlantısını bu yol üzerinden sağlayacağız. Duble yollar da Kâhta’dan otogara kadar tamamlandı. Şanlıurfa yolunda çalışmalar sürüyor.

400 yataklı bir hastane yapıyoruz. Bu hastane oldukça lüks olacak. Önceki hastanemiz 150 yataklıydı. Bu 400 yataklı hastanemiz Adıyaman’daki bütün otellerde daha lüks olacaktır.

Adliye binası eskimişti, yeni bir adliye sarayı yaptırdık. Doğalgazı Adıyaman’a birçok ilden önce getirdik. Havaalanını genişlettik ve çok mükemmel bir hale getirdik.

Bu hizmetlerin tümü siz değerli hemşerilerimize yapıldı, yapılıyor ve yapılmaya da devam edecektir. Biz 10 yılda Cumhuriyet tarihinde yapılanların daha fazlasını yaptık. Bugün biz yüzlerce kilometre duble yol yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Eskiden Abuzer Gaffari yolunda yüzlerce vatandaşımız trafik sorunundan dolayı hayatını kaybediyordu. Bugün mükemmel bir köprü yaptık. Yolumuz artık çok düzgün ve tehlikesiz oldu. Bu manada hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. İnşallah hepimiz görevlerimizi yapıp seçim günü en güzel sonucu alacağız. Adıyaman’da sandıklar açıldığı zaman buradaki alkış ve zılgıt seslerini inşallah Sayın Başbakanımız da duyacak. Adıyaman’ın seçim heyecanı inşallah Ankara’da yankılanacak” açıklamasını yaptı.
Kaynak: İHA