Doğan, Gecemiz Gündüzümüz Hizmetle Geçiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kentin dört bir yanını dolaşarak yapılan hizmetleri vatandaşlara tek tek anlatıyor.

Doğan, Gecemiz Gündüzümüz Hizmetle Geçiyor
Son olarak Zabıtan Mahallesi Dostluk 3 Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Zabıtan Mahallesi Dostluk 3 Sitesi sakinleri ziyaret etti. Doğan ziyarette, şimdiye kadar verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini ve yapılan hizmetlerle İzmit'e marka şehir olma yolunda önemli değerler kazandırıldığını söyledi.

Geçen 5 yıl içinde yapılanları görsel sunum eşliğinde site sakinlerine anlatan Doğan, tüm İzmit'e olduğu gibi Zabıtan Mahallesinde de güzel hizmetler yapıldığını söyledi.

Halka hizmeti her şeyin üstünde tuttuklarını dile getiren Başkan Doğan, “Belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir siyasi anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmektir. Ben herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım. Sağcısı, solcusu, yaşlısı, genci, emeklisi, çalışanı, engellisi, kadını, erkeği her kesime en iyi hizmeti edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Zabıtan Mahallemizin fiziki şartları çok müsait olmamasına rağmen kamulaştırmalar yaparak bir park yapmıştık. Şimdi bir park daha yapıyoruz. Muhtarlık hizmet binasını yaptık. Önümüzdeki dönem de Zabıtan Mahallesine, mahalle konağı yapacağız. Yeri kamulaştırdık, konak projemiz hazırlanıyor. Dostluk 3 Sitesinin önündeki parkın düzenlemesini de yapıyoruz. Biz, şehrimizin bütün mahallelerine hizmeti taşıyoruz ve şehrimizin yıllardır el değmeyen Kültür Tepesi, Acısu Parkı, Üçyol meydanı, Cumhuriyet Çocuk Parkı, İkizliçeşme meydanı gibi yerleri çağdaş hale getirip halkımızın hizmetine sunduk. Tarihi değerlerimize de sahip çıkıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da birçok projeyi hayata geçirdik. Hedefim Zabıtan Mahallemiz dahil İzmit'imizi ışıl ışıl parlayan, cazibe merkezi ve dünyada tanınan bir kent haline getirmektir" dedi.

Kaynak: İHA