Atso Akademi’den 'Kalite” ve 'Değişim Yönetimi” Eğitimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO bünyesindeki ATSO Akademi tarafından ”İç Kalite Tetkiki” ve “Değişim Yönetimi” eğitim programları düzenleneceğini bildirdi.

Atso Akademi’den 'Kalite” ve 'Değişim Yönetimi” Eğitimleri

ATSO Başkanı Budak, “ATSO bünyesinde eğitim faaliyetlerini yürüten ATSO Akademi yapılanmamız eğitimlerine 13 Şubat Perşembe ve 14 Şubat Cuma günü düzenleyeceği 2 önemli program ile devam ediyor. 13-14 Şubat 2013 tarihlerinde ATSO ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenleyeceğimiz İç Kalite Tetkiki Eğitimi’nde TSE eğitmenleri tarafından katılımcılarımıza TS EN ISO 9001 standardı maddelerinin tetkikçi gözüyle yorumlanması, tetkik çeşitleri, tetkikin faydaları, tetkikin yönetimi, tetkikin planlanması, soru listelerinin hazırlanması, tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazımı, tetkik görevlisi sorumlulukları konuları anlatılacak” dedi.

14 Şubat 2014 tarihinde düzenlenecek Değişim Yönetimi Eğitimi’nde ise eğitmen Dilek Alp Perçin tarafından katılımcılara Değişim İçin Asla Yarını Beklemeyin, Değişimin Başarıya Ulaşmasını Engelleyen Faktörler, Bir Değişimin Hikayesi, Günümüz Organizasyonlarının İdeal Kademe Yapısı, Zaman Eksikliği Sorunu, Değişimin Önemi başlıklarında bilgiler aktarılacağını belirten Budak,”Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz” dedi.

ATSO Akademi’nin her yıl 80’den fazla konuda 3 binin üzerinde üye ve yakınına hizmet verdiğini belirten Budak, eğitim konularının üye talepleri doğrultusunda belirlendiğini, katılımcıların eğitimlere dair memnuniyet düzeyinin de sürekli izlendiğini kaydetti.

Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) ATSO Akademi bağlantısından, twitter.com/ATSOAkademi ve facebook.com/AtsoAkademi’den takip edilebileceğini ifade etti.

Kaynak: İHA