Ak Parti Selçuklu Başkanı Ak'tan Başkan Altay'a Ziyaret

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

7 Aralık'ta yapılacak AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'nde görevi devredecek olan Ak, Altay'a veda ziyaretinde bulundu.
Yaklaşık 5 yıldır Selçuklu'ya birlikte hizmet ettiklerini belirten Ak, 7 Aralık Pazar günü gerçekleşecek kongrede yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini yeni başkana devredeceğini ifade etti.

Göreve başladıkları günden beri Altay İle Selçuklu'ya birbirinden değerli hizmetler sunduklarını dile getiren Ak, şöyle devam etti:
"El ele vererek, ortak akılla vatandaşımızın memnuniyeti, hayat standartlarının yükselmesi için birlikte çalışmalar yürüttük. 2010 Referandumu, 2011 Genel Seçimleri, 2014 Yerel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri olmak üzere seçimlerde gayretli çalışmalar yaparak, halkımızında teveccühü ile başarılı dönemi geride bıraktık. Bu süreçte teşkilatımıza desteğini esirgemeyen yol arkadaşım, dava arkadaşım, kardeşim Uğur İbrahim Altay'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu hizmet, bir yarış. Bayrağı daha ilerilere götürmek gerekir."
Altay ise daha yaşanabilir bir Selçuklu ideali ile çıktıkları yolda, Ak ve ekibi ile uyum içerisinde 5 yılda büyük başarılara imza attıklarını aktardı.
Bu süreçte kendilerine verdiği desteklerden dolayı Ak'a teşekkür eden Altay, "İlçe Başkanımız Mustafa Ak Pazar günü gerçekleşecek 5. Olağan Kongre'de görevini yeni arkadaşlarımıza devredecek. Kendisine Selçuklu ve Konya'ya verdiği hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür eder, kardeşlik bağlarımızın artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA