Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Öykü ile Mete Evlendi! İzle

Fox TV-Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Öykü ile Mete Evlendi... Kiraz Mevsimi dün akşam yayınlanan 25. yeni bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizi Kiraz Mevsimi'nin 25. son bölümünde beklenmedik anlar yaşandı. İşte Kiraz Mevsimi dizi 25. son bölümüne damga vuran anlar..

Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Öykü ile Mete Evlendi! İzle
Video İzle / Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Ayaz'la Evlenmesi Beklenen Öykü, Mete ile Evlendi...
Kiraz Mevsimi dizisi dün akşam yayınlanan 25. yeni bölüm ile ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi'nin 25. son bölümünde beklenmedik anlar yaşandı. İşte Kiraz Mevsimi dizi 25. son bölümde yaşanan olaylar...

KİRAZ MEVSİMİ'NDE SÜRPRİZ NİKAH!

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kiraz Mevsimi dizi dün akşam yayınlanan 25. yeni bölüm ile seyircisini ekran başına kilitledi.

Kiraz Mevsimi dizinin 25. son bölümde izleyenleri şaşkına çeviren anlar yaşandı. Dizinin bir önceki bölümünde Ayaz'ın evlilik teklifini kabul eden Öykü, nikah günü büyük bir şok yaşadı.

Nikah için tüm hazırlıklar tamamlandı ama damat adayı Ayaz ortaya çıkmadı. Babasını son kez mutlu etmek isteyen Öykü istemeyerek Mete ile nikah masasına oturdu. Konukların önünde imza atan Öykü ile Mete dünya evine girdi.

Kiraz Mevsimi 25. son sahnesi Öykü ile Mete'nin nikah sahnesi dizinin fanatikleri tarafından tepki çekti.

Kiraz Mevsimi dizinin önümüzdeki hafta(3 Ocak 2015) akşamı yayınlanacak olan 26. yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu.

Kiraz Mevsimi Son Bölüm / Öykü ile Mete Evlendi! İzle