Bu Tarz Benim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu Tarz Benim Yeni Bölümleri Ne Zaman Başlayacak?.. Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim'in 1. sezonu geçen hafta bitti. Sevilen proram Bu Tarz Benim'in yeni sezona ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlancağı merak ediliyor...

Bu Tarz Benim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak, Hangi Kanalda Yayınlanacak?
YARIŞMA HAKKINDAKİ SON HABER İÇİN TIKLAYIN

Ekranların en çok izlenen moda yarışması olan Bu Tarz Benim 1. sezonu geçen hafta bitti. Muhteşem bir büyük finalle ekranlara veda eden Bu Tarz Benim'in yeni sezona ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı programın fanatikleri tarafından çok merak ediliyor.

Bu Tarz Benim'in 1. sezonunun kazananı ikizler Aycan-Nurcan Şencan kardeşler oldu. Son üçe Ezgi Baylari Ayşenur Doğan ile İkizler Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin kaldığı büyük finalde halk oylaması ve jürinin kararıyla Aycan-Nurcan Şencan kardeşler şampiyon oldu.

Bu Tarz Benim'i birinci tamamlayan Aycan-Nurcan Şencan kardeşler büyük ödül 100 Bin TL'nin de sahibi oldu.

BU TARZ BENİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu Tarz Benim'in yeni sezona ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak konusu...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in Bu Tarz Benim yarışmasının transfer ettiği ve yeni sezona yeni jüri üyeleriyle TV8'de başlayacağı iddia edilmişti. Ancak Show TV'nin bu reyting rekortmeni programı bırakmaya hiç niyeti yok.

Acun Ilıcalı'nın Bu Tarz Benim yapımcılarına Show TV'nin verdiği paranın üç katını verdiği ve programı transfer ettiği bildirildi.

Bu Tarz Benim'in Ocak ayının ilk haftasında TV8 ekranlarında başlaması bekleniyor.

İşte Bu Tarz Benim'in yeni sezonundan sahnede boy gösterecek olan yarışmacılar...

Bu Tarz Benim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak, Hangi Kanalda Yayınlanacak?