Anaokulu Öğrencileri Ptt'den Sevdiklerine Yılbaşı Kartı Gönderdi

Ünye Mehmet Akif Ersoy Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle PTT Ünye Şube Müdürlüğüne gelerek, yurt içi ve yurt dışındaki yakınlarına yılbaşı kartı yolladı.

Ünye PTT Müdür Cevat Telli, PTT'nin "yılbaşı kartı" nostaljisini yaşatma çalışması kapsamında; 2010 yılında başlattığı ücretsiz tebrik kartı dağıtımını bu yıl da yaptığını söyledi.

Telli, "Orta yaşını yaşayan herkesin rahatlıkla hatırladığı tebrik kartı uygulamasının yaşatılması için PTT'nin 2010 yılından bu zamana kadar uyguladığı ücretsiz tebrik kartı dağıtımına ilgi çok yoğun olmasa bile bazı vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor" dedi.

Minik öğrencilerin, yılbaşı tebrik kartlarını şehir dışında yaşayan yakınlarına yollayarak onlara sürpriz yaptıklarını dile getiren Telli, "Bu davranışlarından dolayı minikleri ve onlara rehberlik eden öğretmenlerini kutluyorum" diye konuştu.

Anaokulu öğretmeni Meryem Durmuş, 40 öğrenciyle miniklerin sevdiklerine yılbaşı kartı yollamaları amacıyla postaneye geldiklerini kaydederek, "Biz geleneklerimiz unutmamak ve çocuklarımızın öğrenmesini sağlamak adına böyle bir etkinliğe karar verdik" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA