Alın Yazım 82. Bölüm Selma, parmaklıklar ardında!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 82. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım 82. Bölüm  Selma, parmaklıklar ardında!
Alın Yazım Dizisi 82. Bölüm özeti:

Selma, parmaklıklar ardında! Asya ise Aysel'in tepkisiyle karşı karşıya!

Ercan, yangınla ilgili görgü tanıklığı yapmaya karar veriyor! Peki Selma'yı gördüğünü söyleyecek mi?

Alın Yazım 81. Bölüm özeti:

Yiğit, Asya ' yı bulmuştur. Hastaneye kaldırılan Asya ile yakından ilgilenir. Yiğit geçmişte yaşanan bütün kötü anıları unutmuş, Asya ' ya yeniden engelleri kaldırarak yaklaşmaktadır.

Yiğit, Asya ' nın başından ayrılmıyor
Yiğit, Asya ' yı bulmuştur. Hastaneye kaldırılan Asya ile yakından ilgilenir. Yiğit geçmişte yaşanan bütün kötü anıları unutmuş, Asya ' ya yeniden engelleri kaldırarak yaklaşmaktadır. Bütün bu olan biteni görüp Yiğit ' e daha da sinirlenen Selma, bu sefer Asya ' nın sonunu hazırlamaya karar verir. Selma, Asya ' ya ne yapacaktır?

Kürşat dönülmez akşamın ufuklarında mezarı kazmamak için türlü numaralar yapsa da Levent ' i kararından vazgeçiremez. Levent bütün gerçekler karşısında ne yapacaktır?Selim ve Melek gayet mutlu, yemektelerdir. Onların bu mutlu hallerini kim nasıl bozacaktır? Melek ve Selim aşkı hangi aile üyesi tarafından ifşa edilecektir?