Diriliş Ertuğrul dizisinde nefes kesen sahneler

TRT'nni iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul, ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde nefes kesen sahneler
Diriliş Ertuğrul dizisinde nefes kesen sahneler
Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu hazırlayan önemli göç, sefer ve savaşların kahramanı olan ve Osmanlının kurucusu Osman Bey'in babası olan Ertuğrul Gazi'nin yaşamı ve kahramanlıklarını anlatan Diriliş Ertuğrul nefes kesen sahneleriyle izleyicileri büyüledi.

NEFES KESEN AKSİYON
Diriliş Ertuğrul'un ilk bölümünde Ertuğrul Gazi ile Haçlı askeleri arasından geçen aksiyon dolu sahne geceye damga vurdu. Ormanda haçlı askerleri tarafından yakalanan genç kızı, tecavüze maruz kalmaktan Ertuğrul Gazi kurtardı.

Hem Türk tarihine ışık tutan senaryosu, hem de duygusal ve aksiyon sahneleriyle adından söz ettiren Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi'nde Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik ediyor. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor. 30 ana oyuncunun yer alığı dizide yan cast ve yardımcı oyuncu olarak bin üzerinde oyuncu yer aldı.