‘gelin Canlar Bir Olalım’ İlk Sahnesini Gerçekleştirdi

Edremit Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Gelin Canlar Bir Olalım” adlı oyun Çamcı Mahallesi'nde sahnelendi.

‘gelin Canlar Bir Olalım’ İlk Sahnesini Gerçekleştirdi

Edremit Belediye Tiyatrosu’nun üç ayrı mahallede sahneleyeceği “Gelin Canlar Bir Olalım” adlı oyun Çamcı Mahallesi'nde izleyici ile buluştu. Erden Soytürk'ün yazdığı ve Figen Mete'nin yönettiği “Gelin Canlar Bir Olalım” oyunun Çamcı Mahallesi Köy Konağındaki gösterimine Edremit Belediye Meclis Üyesi Musa Karaaslan, Çamcı Mahallesi sakinleri ve tiyatro severler katıldı.

Oyun öncesi Kazdağları'ndaki madencilik faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösteri sunuldu. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Temel belediyecilik görevlerinin yanında sosyal ve kültürel etkinlikler ile vatandaşları buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, “İlçe merkezi ve önceden belde olan mahallelerimizin dışında eskiden köy olan diğer mahallelerde de etkinlikleri vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Belediye tiyatro ekibimizin hazırladığı ‘Gelin Canlar Bir Olalım’ üç ayrı mahallemizde halkımızla buluşacak. Tiyatroya tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

‘Gelin Canlar Bir Olalım’ 23 Kasım 2014 Pazar günü Tahtakuşlar Mahallesi’nde, 26 Kasım 2014 Çarşamba günü de Altınoluk Mahallesi Ayhan Şahenk Kültür Merkezi’nde sahnelenmeye devam edecek.
Kaynak: İHA