Şamil Tayyar, İdris Bal'ı fena Tİ'ye aldı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar "İdris Bal kendi seçim bölgesi Kütahya'da 100 oy bile alamaz." derken İdris Naim Şahin'e de gönderme yaptı.

Şamil Tayyar, İdris Bal'ı fena Tİ'ye aldı
Kanal 24'te yeni kurulan partileri değerlendiren Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar AK Parti'den istifa eden Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal'ı da Tİ'ye aldı.

CEMAAT AKILSIZ DEĞİL

İdris Bal'ın emrivaki yapıp cemaatin kendisine destek vereceğini zannettiğini söyleyen Tayyar "İdris Bal'ın büyük bir egosu var. Cemaatte İdris Bal'ın peşine düşüp gidecek kadar akılsız değil." dedi.

İDRİS BAL KÜTAHYA'DA 100 OY BİLE ALAMAZ
Tayyar, İdris Bal'ın kendi seçim bölgesinde bile ilgi görmeyeceğini öne sürerken "İdris Bal, Kütahya'da 100 tane oy alması mümkün değil." diye konuştu.

ADAY GÖSTERİLMEYİNCE İSTİFA ETTİ

İdris Naim Şahin'in Ak Parti'den Büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmediği için ayrıldığını kaydeden Tayyar "İdris Naim Şahin kendine çok güvenmiş olsaydı, Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkanı olurdu. Bizden ayrılmasının sebebi de buydu. Geldi görüşmeler yaptı, Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyordu, olmayınca da istifa etti." şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE